Camerabewaking op Ruyven

In samenwerking met beveiligingspecialist NVD Beveiligingen Techniek (voorheen NoRisk Beveiligingstechniek), politie, collectieve surveillancedienst van Trigion, gemeente en de ondernemers wordt de beveiliging op het bedrijvenpark Ruyven georganiseerd.

Schilbeveiliging via camerabewaking

Voor de schilbeveiliging is door het beveiligingsbedrijf NVD Beveiligingen Techniek een camerabewakingsysteem geïnstalleerd. De camera’s zijn opgesteld bij de entree van het bedrijvenpark in de middenberm van de Laan van Ruyven èn aan het eind van de Laan van Ruyven. Deze intelligente camera’s geven zowel overzicht- als detailbeelden, welke door de politie als bewijslast kunnen worden gebruikt, nadat de ondernemers officieel aangifte hebben gedaan.

Objectbeveiliging

Daarnaast hebben veel ondernemers op het bedrijvenpark hun eigen panden eveneens uitgerust met beveiligingscamera’s. Voor een aantrekkelijke aanbieding of meer informatie kunt u contact opnemen met:


logo nvd techniek
NVD Beveiligingen Techniek

T 015 361 55 55

Of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">