Ruyven digitaal supersnel bereikbaar met glasvezel!

De digitale bereikbaarheid op Ruyven heeft een enorme boost gekregen door de oplevering van het glasvezelnetwerk. Voor elk bedrijfspand is de glasvezelkabel tot aan de voordeur aangelegd en inmiddels profiteren nu al meer dan 20 ondernemers van de snelle internetverbinding via het collectief aangelegde glasvezelnetwerk.

Deelname mogelijkheden
Na een succesvolle vraagbundelingsactie is in 2014 de ‘GO’! afgegeven om te starten met de aanleg van het glasvezelnetwerk op Ruyven. In april 2015 is het glasvezelnetwerk opgeleverd en hebben alle ondernemers op het bedrijvenpark Ruyven de mogelijkheid om hierop aan te sluiten. Instappen kan nog steeds. Weliswaar zult u dan wel de eenmalige aansluitkosten moeten betalen, maar de abonnementen zijn zeer scherp geprijsd!

 

glasvezel
Direct offerte opvragen!

  1. Ga naar https://order.xenosite.net
  2. Voor uw postcode en huisnummer in
  3. Klik op CHECK
  4. Kies voor Xenosite Parc Access en klik op Offerte
  5. Vul uw gegevens in en klik op Offerte aanvragen

    Aanbieding

Er zijn twee basispakketten voor u samengesteld:

-      Een 1:1 verbinding van 100 Mb down- en 100 Mb upload snelheid voor slechts € 180,= per maand bij een contractduur van 36 maanden.
-      Een 1:1 verbinding van 10Mb down- en 10Mb upload snelheid voor € 90,= per maand bij een contract van 48 maanden.
-      Per juli 2014 bedragen de eenmalige aansluitkosten € 1.800,= (afhankelijk van de afstand naar de POP).
-      Standaard krijgt u 4 IP adressen.
-      Uitbreidingen en een hogere bandbreedte zijn ook mogelijk.

Diensten

Diverse diensten zijn mogelijk via glasvezel, zoals: internet, pinnen, thuiswerken, werken in de Cloud, videoconferentie, alarm, camerabewaking, Voice Over IP, webwinkel, etc.


Informatie op locatie!
Meer informatie? Wat betekent glasvezel specifiek voor úw bedrijf? Ook kan op uw locatie bekeken worden of uw huidige apparatuur geschikt is om aan te sluiten op glasvezel of dat er wellicht technische aanpassingen nodig zijn. Neem rechtstreeks contact op met:


Xenosite:
tel: 0511-820236
René Bandsma (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Alexis Bron (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Samenwerkende partners
De Coöperatie Bedrijvenpark Ruyven heeft in samenwerking met Infra Glasvezel Beheer (IGB), DeltaFiber en Xenosite het glasvezelnetwerk georganiseerd. Hierbij draagt Infra Glasvezel Beheer samen met Xenosite zorg voor de communicatie met de ondernemers en de daadwerkelijke aanleg. DeltaFiber verzorgt de belichting van het glasvezelnetwerk. Xenosite is de dienstenleverancier.

Met glasvezel is het bedrijfsleven op Ruyven voorbereid op de toekomst!