Verzekeringspakket

Verzekeringsaanbod Bedrijvenpark Ruyven

Voor de ondernemers op bedrijvenpark Ruyven heeft Interpolis de volgende verzekeringsaanbieding:

Bedrijventerrein met intelligent cameratoezicht

Voor bedrijventerreinen, voorzien van het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO-B), ‘intelligent’ cameratoezicht en collectieve mobiele surveillance, heeft Interpolis een uniek verzekeringsaanbod ontwikkeld:

- 15% korting
op de jaarpremie voor de verzekeringen van gebouwen, inventaris, voorraad en bedrijfsstagnatie op de Interpolis Bedrijven Compact Polis van Interpolis (in casu de rubrieken 1, 2 en 3 van de BCP). Genoemde voordelen worden uitsluitend verleend, indien men lid is van de Coöperatie Bedrijvenpark Ruyven u.a. 

- Interpolis keert jaarlijks een resultaatsparticipatie uit. Deze resultaatparticipatie wordt achteraf uitgekeerd, uitgedrukt in een percentage van de totaal verdiende premies van de bovengenoemde verzekeringen en afhankelijk van het totale schadebelang op de betreffende 3 rubrieken op 1 april van het jaar daaropvolgend. De resultaatsparticipatie bedraagt:

  o indien de schade minder dan 40% is van de verdiende premies: 2%,

  o indien de schade minder dan 25% is van de verdiende premies: 4%,

  o indien de schade minder dan 10% is van de verdiende premies: 8%.

De resultaatparticipatie wordt uitgekeerd aan de Coöperatie Bedrijvenpark Ruyven u.a. en dient besteed te worden aan de kosten voor collectieve beveiliging.

- Gratis technische inspectie door Interpolis met oplevering van een beveiligingsplan, afgestemd op uw bedrijf.



Gaat u nog (ver)bouwen?

Indien u nog gaat (ver)bouwen, kunt u eveneens van ons een gratis technisch advies krijgen op het gebied van brand- en inbraakbeveiliging aan de hand van uw bestek en bouwtekeningen. We houden in ons advies rekening met de collectieve beveiliging en de aard van uw bedrijf. Door de nodige beveiligingsmaatregelen direct in uw bouwplannen mee te nemen, bespaart u uiteindelijk fors op uw eigen beveiligingskosten.

Waarom kiezen voor de Bedrijven Compact Polis van Interpolis?

De Bedrijven Compact Polis is een pakket met zeven schadeverzekeringen: Gebouwen, Bedrijfsmiddelen, Bedrijfsstagnatie, Verkeer, Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand en Milieu. De ondernemer stelt zelf een pakket samen van de verzekeringen die hij belangrijk vindt.

De continuïteit van het bedrijf verzekerd

Met de Bedrijven Compact Polis verzekert de ondernemer onder andere zijn gebouwen, voorraad, inventaris en de financiële gevolgen van stilstand van zijn bedrijf door bijvoorbeeld inbraak, brand of storm. Zo voorkomt hij dat de continuïteit van zijn bedrijf gevaar loopt.

De voordelen van de Bedrijven Compact Polis op een rij
- De Interpolis Bedrijven Compact Polis is speciaal ontwikkeld voor ondernemers.
- Hoe meer verzekeringen men op de Interpolis Bedrijven Compact Polis onderbrengt, hoe hoger de korting op de totale premie. De korting kan zelfs oplopen tot 12% per jaar.
- In geval van schade is één telefoontje voldoende: Interpolis handelt de schade snel en zorgvuldig af.
- Gratis waardebepaling van de bedrijfsgebouwen en inventaris tot € 2.300.000. Wat is het voordeel? De ondernemer krijgt een garantie tegen onderverzekering en betaalt de juiste premie!
- Maatwerk: de ondernemer bepaalt zelf wat hij wel en niet verzekert.
- Eén overzichtelijk verzekeringsbewijs voor al zijn schadeverzekeringen.

U bent geïnteresseerd?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rabobank Zuid-Holland Midden
- de heer John Berends, tel. 06-20787733
- de heer Guus Bisschop, tel. 06-53206794
- de heer Maikel Voois, tel. 06-20787807

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website: www.rabobankzuidhollandmidden.nl

Downloads:
- factsheet verzekeringspakket - brochure BedrijvenCompactPolis-Interpolis
Interpolis logoRabobanklogo